Vetëvendosje publikon pamje të reja të ndërhyrjes së policisë (Video)

Janë publikuar pamje të reja të ndërhyrjes së Policisë dje në objektin e Lëvizjes Vetëvendosje.

Lajme

29/11/2015 19:07

Në këtë video shihet policia duke kontrolluar Zyrën për Media dhe Komunikim, ku edhe u arrestuan të gjithë personat që ishin në këtë zyre