Vesh bikinit dhe bëhet gati për plazh, Edona merr vëmendjen e banorëve të tjerë

Edona James i ka veshur sot bikinit e Albit, dhe ka marrë vëmendjen e banorëve të tjerë. Ajo ishte brenda dhe doli jashtë për të shkuar tel Albi që ishte jashtë për t’ia treguar se si i rrinin bikinit, në atë moment ajo mori duartrokitje nga banorët e tjerë që ishin jashtë, transmeton lajmi.net. Edona…

ShowBiz

24/10/2023 17:21

Edona James i ka veshur sot bikinit e Albit, dhe ka marrë vëmendjen e banorëve të tjerë.

Ajo ishte brenda dhe doli jashtë për të shkuar tel Albi që ishte jashtë për t’ia treguar se si i rrinin bikinit, në atë moment ajo mori duartrokitje nga banorët e tjerë që ishin jashtë, transmeton lajmi.net.

Edona ndjehej e turpëruar derisa merrte duartrokitje nga banorët. /lajmi.net/