Të Infektuar: 9869

Të Shëruar: 5480

Të Vdekur: 303

Vajzat në ngjarjen e veturave ‘Sema’ – të bukura po aq sa veturat (Foto)

15:10 | 7 Nentor 2014

Bukuroshet në ngjarjen SEMA

Në ngjarjen e veturave ‘Sema’ nuk ishin vetëm veturat ato që tërhoqën vëmendje të madhe. Vëmendje tërhoqën edhe vajzat e bukura që ishin aty për tu fotografuar përpara super-veturave.

Ngjarja e veturave ‘Sema’ që u mbajt dje, përveçse shfaqi vetura mjaft të bukura aty kishte edhe diçka më tepër për të parë.

Në këtë mbrëmje të veçantë për të gjithë krijuesit e veturave u shfaqën edhe disa vajza mjaft të bukura dhe tërheqëse, që duket se kamerat i kapën më shumë ato se veturat, transmeton Lajmi.net.

Ne ju sjellim një galeri të fotografive të këtyre vajzave të bukura që ishin në këtë ngjarje.