Ushtroni vetëm 10 minuta në ditë me këtë program

15:36 | 11 Qershor 2018

Dinamika e jetës dhe nganjëherë ngarkesa e madhe , bëjnë që të mos kemi kohë për trupin tonë.

Të nevojshme sigurisht janë ushtrimet, që na mbajnë në formë, Heyday ju sjellë një program të cilin mund t’a shkarkoni, dhe të ushtroni 10 minuta në ditë.

Abs Workout ju ndihmon me ushtrimet, duke ju përsëritur sekondat, si dhe ushtrimet që ju nevojiten për këmbë më të forta dhe një stomak më fit.

Shkarkoni menjëherë programin dhe ndani kohë vetëm 10 minuta në ditë për trupin tuaj.