Test psikologjik: Cilën figurë e shihni të parën, kuptojeni se çfarë thotë për personalitetin tuaj

Studimet kanë treguar se persona të ndryshëm mund të interpretojnë ndryshe atë se çka shohin dhe se kjo thotë diçka rreth personalitetit të tyre.

Fun

11/10/2019 13:35

Sytë shohin gjithçka, por truri juaj zgjedh atë se çka i duket më e rëndësishme për ju.

Në ketë test psikologjik ju do të shihni atë se çka është më e rëndësishme për ju.

Por, mos harroni është thjeshtë një lojë, mundoheni ta shijoni dhe mos e merrni seriozisht, raporton “Bright Side”, transmeton lajmi.net.

Çka shihni fillimisht?

 

 • Nëse keni parë zebra, jeni person i hapur, esktrovert: ju pëlqen të komunikoni, të festoni, dhe të bëni gjëra të reja.
 • Luan, jeni person i mbyllur, introvert: ju pëlqen të shpenzoni kohë kualitative vetëm apo me persona që i dashuroni.

 

Çka Shihni fillimisht?

 • Pemë: Ju mund të jeni të qetë, por jo sepse jeni të turpshëm. Ju pëlqen të jeni kështu pa aprovimin e askujt.
 • Gorilla: Jeni maksimalist dhe prefeksionist. Vetëm keni në mëndje se ndonjëherë mund të jeni shumë kritik dhe mund të i lëndoni ndjenjat e të tjerëve.
 • Luaneshë: Keni një personalitet të fortë dhe nuk e lejoni askënd në rrugë.
 • Peshk: Jeni shumë të ndjeshëm dhe keni një personalitet të butë. Mos i lini të tjerët të ju marrin për të mirëqenë.

Çka shihni fillimisht?

 

 • Pemë: Ju keni një intuitë të mahnitshme dhe gjithmonë i besoni.
 • Luan: keni një mendje të fuqishme dhe kur merrni një vendim, asgjë nuk ju bë të dyshoni që ai vendim ka qenë i gabuar.

Çka shihni fillimisht?

 

 • Fëmijë: Ju pëlqen të shpenzoni kohë me vetën dhe nuk ndjeheni fajtorë nëse nuk dëshironi të dilni.
 • Çift: I dashuroni shoqërinë tuaj dhe nuk ju pëlqejnë grupet e mëdha dhe festat keni një grup të vogël me shoqëri dhe do bëni gjithçka për ta.
 • Pemë: Keni një personalitet me bubla, gjithmonë kërkoni përvoja të reja.

Çka shihni fillimisht?

 

 • Saksofonist: Jeni person i shoqërueshëm dhe në qendër të çdo feste. Nuk është çudi se pse çdokush dëshiron të jetë shokë/shoqe me ju.
 • Fytyrë: Festat e mëdha dhe të zhurmshme nuk janë për ju.