​Takimi Biden-Macron më 1 dhjetor

Presidenti i SHBA-së Joe Biden dhe homologu i tij francez Emmanuel Macron do të takohen në Shtëpinë e Bardhë më 1 dhjetor, njoftoi zëdhënësja e administratës amerikane Karin Jean-Pierre. “Ne punojmë ngushtë me Francën në një gamë të gjerë sfidash globale, duke përfshirë luftën në Ukrainë,” tha ajo. Jean-Pierre shtoi se Biden e konsideron Macron…

Bota

26/09/2022 20:38

Presidenti i SHBA-së Joe Biden dhe homologu i tij francez Emmanuel Macron do të takohen në Shtëpinë e Bardhë më 1 dhjetor, njoftoi zëdhënësja e administratës amerikane Karin Jean-Pierre.

“Ne punojmë ngushtë me Francën në një gamë të gjerë sfidash globale, duke përfshirë luftën në Ukrainë,” tha ajo.

Jean-Pierre shtoi se Biden e konsideron Macron një partner të ngushtë dhe të vlefshëm.