Takat e larta i eksitojnë meshkujt

Këpucët me taka nuk janë gjithaq të përshtatshme për femrat. Ato shkaktojnë pasoja në këmbët e femrave, duke i kuqur thembrat, duke i lënduar gishtat e ndonjëherë duke bërë që t’ju rrjedh edhe gjak në këmbë. Por, kjo nuk i ndalon ato të veshin këpucë të larta. Bankieret, shefet ekzekutive, mësueset, aktoret, por edhe politikanet.…

Lifestyle

28/01/2014 18:15

Këpucët me taka nuk janë gjithaq të përshtatshme për femrat. Ato shkaktojnë pasoja në këmbët e femrave, duke i kuqur thembrat, duke i lënduar gishtat e ndonjëherë duke bërë që t’ju rrjedh edhe gjak në këmbë.

Por, kjo nuk i ndalon ato të veshin këpucë të larta. Bankieret, shefet ekzekutive, mësueset, aktoret, por edhe politikanet. Gjithashtu, edhe femrat më të reja, madje edhe 13 vjeç, kanë nisur t’i përdorin këpucët me take.

Sigurisht, femrat ndihen mjaft seksi me këtë rast dhe atyre nuk ju intereson për pasojat. Me të vërtetë nuk ju intereson. E në anën tjetër, meshkujt eksitohen shumë nga taket e larta.

Pasi t’i shohin apo dëgjojnë tingujt e takeve, meshkujt futen në fantazi. Fundja, s’kanë shumë faj, pasi këpucët me take të larta e përmirësojnë dukshëm trupin e një femre, sidomos i theksojnë më shumë të pasmet.