Stërgjyshi Jagger

Mick Jagger i ka shtatë fëmijë me katër gra, kurse dy herë është bërë gjysh. Vitin e ardhshëm do të bëhet - stërgjysh.

ShowBiz

22/09/2013 11:12

Rock legjenda 70 vjeçare Mick Jagger do të bëhet stërgjysh.

Mbesa e tij shtatzënë, Assisi, 21 vjeçare, është vajza e Jade Jagger – fëmijës së Mick dhe Bianca Jagger.

Mick Jagger i ka shtatë fëmijë me katër gra, kurse dy herë është bërë gjysh.

 

Jade Jagger me vajzën Assisi