Spektakël në mes të Shëngjinit, vajza ngjitet në shtyllë dhe bën…(Video)

Për vendin tonë janë shkruar shpesh artikuj ku tregojnë për çudirat që shqiptarët janë të aftë të bëjnë.

Fun

17/07/2017 09:57

Por një video e ardhur në redaksinë e “JOQ” tregon se një vajzë në Shëngjin ka kaluar çdo lloj limiti, madje duke vendosur edhe jetën e saj në rrezik.

E themi këtë pasi vajza ka vendosur të ngjitet në një shtyllë dhe më pas rrëshqasë. Nëse ajo do të ishte sportiste e sporteve ekstreme nuk do të kishte asgjë të çuditshme në të.

Me aq sa kuptohet nga video mund të themi se vajza duhet të ketë vënë ndonjë bast me miqtë e saj për të parë nëse e kalon.