Smart ForTwo (Video)

ForTwo i ri ende ka një stil pafytyrë, dhe një ndarje të pasagjerëve të përshkruara nga ngjyra të kundërta në kafazin e saj të sigurisë. Rrotat janë të shtyrë jashtë në qoshet e automjetit.

Auto & Tek

17/04/2015 10:22

Smart është mundësuar nga një motor tre-cilindër i montuar në mes të rrotave të pasme, nën gjirin e ngarkesës. Për më shumë, versioni i zgjuar Electric Drive, i mundësuar nga një bateri elektrike motorike, do të vazhdojnë të përdor dizajnin e vjetër.

Tani Smart ka karakteristika të reja të  projektimit, janë bartur  nga Smart i  mëparshëm, fenerët e reja përdorin llamba LED në dritat e ditës.

Brendia është e maskuar me ngjyra të ndryshme dhe një shumëllojshmëri të formave të rrumbullakosura. Ka një ekran në pjesën qendrore dhe pas timonit ka kontrollin e tij.

Për vitin 2016 Smart ka në treg një makinë me motor 0,9-litra motor tre cilindërsh turbocharged, i cili ka 89 kuaj fuqi. Smart ka dy lloje të marshit njëri 5 shpejtësi manual i cili është standard, dhe tjetri i quajtur “Twinamic” i cili është automatik dhe ka 6 shpejtësi.

Çmimi për Smart është  hiq më pak se 13.270 dollar.

YouTube player