Të Infektuar: 9869

Të Shëruar: 5480

Të Vdekur: 303

Si ta bëni më së miri seksin në dush?

22:20 | 7 Korrik 2015

Seks në dush

Seksi në dush mund të jetë me të vërtetë i bukur, nëse i ndiqni këta hapa.

Kur imagjinoni seksin në dush, çfarë ju vjen në mendje? Mund të jetë me të vërtetë i bukur – të zhveshur, trupat duke u prekur në pllakat e ftohta, duke rrëshqitur në njëri-tjetrin dhe duke u përpjekur që të gjeni pozitën më të mirë.
Sekreti, si në situata të tjera të seksit, është që të kënaqesh duke e bërë atë. Ju nuk mund të prisni që të funksionojë si në situatat tjera të seksit, por ju mund të gjeni mënyra për ta bërë banjën tuaj një ‘park ujor’ të seksit, transmeton Lajmi.net.

Këtu janë disa prej këshillave më të mira:

Mbani të dy këmbët në tokë
424f62129916aae1b27f521aea026348

Mos provoni të vendosni njërën këmbë në buzë të vaskës, pasi që shumë lehtë mund të rrëshqisni dhe të pësoni. Një pozitë e mirë e cila kërkon që të dy këmbët të jenë në tokë është ‘doggy style’. Nëse partneri femër lakohet në tokë me të dyja këmbët, atëherë pozita do të jetë më e qëndrueshme, dhe mashkulli mund të qëndrojë në këmbë pas saj. Kjo është një mënyrë e thjeshtë, për t’u kënaqur me seksin në dush.

Bëni ‘lojëra’ në dush
Është kënaqësi të luash me partnerin në dush, duke lagur njëri-tjetrin, puthur, prekur dhe fërkuar me sapun për t’u bërë të rrëshqitshëm për njëri-tjetrin, dhe pastaj të keni marrëdhënien seksuale jashtë banjos. Luaj me ndjeshmërinë e ujit, ajrit të nxehtë, ndjenjës së trupave të njëri-tjetrit. Kjo është me të vërtetë e bukur, transmeton Lajmi.net.

Thjeshtë lajeni njëri-tjetrin
Ndalo për të vlerësuar dhe përqafuar intimitetin e momentit. Je pa grim, trupi juaj është komplet i zhveshur, dhe jeni duke u kënaqur me njëri-tjetrin. Për ta bërë partnerin që t’i pëlqeni edhe më shumë, thoni që t’ua fërkojë trupin me sapun, pasi që kjo është goxha intime – posaçërisht nëse pjesët intime janë ato që po fërkohen. Jepni atij një gërvishtje një kokë ose lëreni atë që të ju lajë nga koka deri në këmbë. Ju mund të gjeni pika të ndjeshme të cilat nuk e dinit se i kishit.