Shqipëria e 61-ta

Kombëtarja shqiptare është ngjitur për dy pozita në renditjen më të re të FIFA-s. Kuqezinjtë tani janë në vendin e 61-të.

Sport

12/03/2015 12:50

Shqipëria e ka mendjen tek ballafaqimi i radhës me Armeninë në kuadër të kualifikimeve për Euro 2016.

Kurse, skuadra ka marrë një lajm të mirë pas publikimit të renditjes më të re të FIFA-s.

Skuadra e selektorit Gianni de Biasi është ngjitur për dy pozita dhe tani është e 61-ta.

Top 10: