Shqipëri: Nis viti i ri akademik

Në Shqipëri sot nis viti i ri akademik. Rreth 170 mijë sutdentë nisin mësimin, 18 mijë prej tyre për herë të parë.

Lajme

12/10/2015 12:02

Ministrja e Arsimit Lindita Nikolla u uroi suksese, ndërsa premtoi se MAS do t’i mbështes studentet dhe pedagoget me çdo kërkesë.

Ajo kërkoi bashkëpunim për zbatimin e ligjit të ri të arsimit të lartë.

Edhe rektori i UT-së, Dhori Kule iu uroi suksese studentëve, ndërsa u ndal edhe në iniciativat e reja të shkëmbimit akademik mes profesorëve nga Shqipëria, Kosova dhe Maqedonia./KP/