Shkurt, shpejt dhe n’këmbë : Gërvalla shihet pak me Blinken

Kryediplomatja  Donika Gërvalla-Schëarz, ka njoftuar me entuziazëm për takimin që ka pasur sot me ‘kolegun e saj’ Sekretarin Amerikan të Shtetit, Antony Blinken dhe kryediplomaten kanadeze, Menalie Joly. Gërvalla ka thënë se si gjithmonë, lidhja e thellës mes Kosovës dhe SHBA-ë u shfaq në shkëmbimin e shkurtër që kanë pasur, por që sipas Gërvallës ka…

Lajme

21/09/2023 20:06

Kryediplomatja  Donika Gërvalla-Schëarz, ka njoftuar me entuziazëm për takimin që ka pasur sot me ‘kolegun e saj’ Sekretarin Amerikan të Shtetit, Antony Blinken dhe kryediplomaten kanadeze, Menalie Joly.

Gërvalla ka thënë se si gjithmonë, lidhja e thellës mes Kosovës dhe SHBA-ë u shfaq në shkëmbimin e shkurtër që kanë pasur, por që sipas Gërvallës ka qenë thelbësor.

“Një kënaqësi përsëri të takoj kolegët e mi të nderuar nga Kanada. Faleminderit për besimin dhe sinqeritetin! Krenare po ashtu që ta quaj Kanadanë një aleat dhe mik”, ka shkruar Gërvalla.