Shikoni aftësitë e Bales në basketboll (Video)

16:25 | 31 Mars 2015

Bale

Superylli i Real Madridit, Gareth Bale ka treguar aftësitë e tij të jashtzakonshme në fushën e basketbollit.

Përpos se është i mirë në futboll, Bale ka treguar edhe anën tjetër pozitive.

Ai ka bërë disa gjuajtje dhe triqe të pabesueshme me topin e basketbollit, duke treguar se ka aftësi edhe për këtë sport.