Shembet dheu në rrugën Klinë – Gjakovë

Në rrugën Klinë-Gjakovë është shembur dheu, mëngjesin e sotëm. Mediat lokale kanë publikuar pamje, ku shihet se si është shkatërruar rruga dhe se është e pakalueshme. Nga Policia e Kosovës ende s’janë deklaruar për rastin.

Lajme

18/05/2024 09:59

Në rrugën Klinë-Gjakovë është shembur dheu, mëngjesin e sotëm.

Mediat lokale kanë publikuar pamje, ku shihet se si është shkatërruar rruga dhe se është e pakalueshme.

Nga Policia e Kosovës ende s’janë deklaruar për rastin.