Të Infektuar: 8799

Të Shëruar: 4027

Të Vdekur: 249

Shatri dhe Gashi intervistohen nga Komisioni për Telekom

7:50 | 5 Gusht 2019

Ilustrim

Komisioni Hetimor Parlamentar në lidhje me gjendjen në PTK dhe Vala sot do të mbajë mbledhje.

Komisioni Hetimor Parlamentar në lidhje me gjendjen në PTK dhe Vala sot do të intervistojë dy zyrtarë të tjerë.

Fillimisht është paraparë intervistimi i kryesuesit të Bordit të Drejtorëve në ARKEP, Kreshnik Gashi.

Ndërsa më pas edhe intervistimi i Besa Shatri-Berisha, kryesuese e Bordit të Drejtorëve në Telekomin e Kosovës. Mbledhja e Komisionit për Telekom do të mbahet prej orës 10:00, shkruan lajmi.net.

Rendi i ditës:

  1. Miratimi i Rendit të Ditës,
  2. Miratimi i procesverbalit nga mbledhja e datës 25.07.2019,
  3. Intervistimi i z. Kreshnik Gashi – Kryesues i Bordit të Drejtorëve në ARKEP,
  4. Intervistimi i znj. Besa Shatri-Berisha – Kryesuese e Bordit të Drejtorëve në Telekomin e Kosovës sh.a,
  5. Të ndryshme. /Lajmi.net/