Shaqiri kapiten i Zvicrës? Lajm i keq për Kosovën

Fakti që Xherdan Shaqiri ka gjasa të bëhet kapiten i Përfaqësuses së Zvicrës i ul gjasat që ai një ditë të vendos të luajë për ngjyrat e Përfaqësueses së Kosovës.

Sport

09/03/2015 12:47

Ditë më parë, Shaqiri ka konfirmuar se në momentin që Kosova do të pranohet në FIFA, atëherë ai do ta konsiderojë mundësinë për të luajtur për ngjyrat e vendit të vet.

Sidoqoftë, një gjë e tillë është shumë larg për të ndodhur, pasi Shaqiri pritet të bëhet kapiten i Zvicrës.

Ai konsiderohet si një lojtar shumë i rëndësishëm i kësaj Kombëtareje dhe vështirë që mund të ndodh ajo që e ëndërrojmë të gjithë – Të luajë për Kombëtaren e Shqipërisë apo për Përfaqësuesen e Kosovës.