Serbët provokojnë me armë shqiptarët që 1 Majin po e kalonin në Prevallë (Video)

Shumë qytetarë të Kosovës sot kishin zgjedhur Prevallën për ta kaluar festën e 1 Majit. Por, disa nga ta hasën edhe në kërcënime e ngacmime.

Lajme

01/05/2015 21:41

Rrugës për në parkun e Prevallës, në Shtërpcë disa serbë me armë ngacmuan shqiptarët. Ata me revole e flamuj në duar bënë gjeste provokuese.

Kurse, Policia e Kosovës bënë të ditur se deri në këto momente nuk ka ndonjë problem që vlen të theksohet, në këtë ditë feste, e që mund të ndërlidhet me këto zhvillime, pra situata e përgjithshme është e qetë dhe nuk ka pasur probleme.

YouTube player