Semi apo Einxhel? Njëra nga banoret sonte heq dorë nga çmimi i madh prej 100 mijë eurosh

Pas disa situatave të ndodhura në shtëpi ka ndryshuar edhe votimi.

ShowBiz

26/11/2021 21:19

Arbana Osmani, tha se marrja e vendimit për largimin e Fifit ka ndryshuar rrjedhën e televotimit, shkruan lajmi.net.

Ndërsa, sonte gjatë transmetimit live, publiku do votojë vetëm për dy banorët e nominuara.

Semi dhe Einxhel, jan ato të cilat janë nominuar dhe njëra nga to sonte do lë shtëpinë.

Lajmi.net do kumtojë rezultatin televotimit në fund të transmetimit live të “Big Brother”./Lajmi.net/