Selimi: Nuk mund të shkojnë bashkë ideali dhe lakmia (Video)

Njëri ndër themeluesit e Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, njëherit deputet i Lëvizjes Vetëvendosje ka thënë se shpallja e Pavarësisë së Kosovës nuk ka qenë ideali i dëshmorëve të kombit, sepse sipas tij, nuk duhet të transformohet dhe ri dizajnohet qëllimi i dëshmorëve.

Lajme

26/11/2015 22:29

Këto komente i ka bërë në emisionin “Politikë” në Tribuna Channel duke shtuar se dëshmorëve ua kanë transformuar idealin.

YouTube player