Selimi: Nuk do të rrimë duarkryq dhe të shikojmë se si e ratifikojnë demarkacionin (Video)

Rexhep Selimi, deputet i Vetëvendosjes, ka thënë se po bëhet presion në krejt format për të arritur të votohet ratifikimi i Demarkacionit.

Lajme

03/03/2017 21:58

Selimi ka thënë se edhe arrestimi i Donika Kadaj është një lloj presioni.

“Nëse Qeveria po don me qenë kryeneçe dhe me ratifikue patjetër ketë version të Demarkacionit, na kemi me qenë edhe më kryeneç”, ka thënë Selimi.

YouTube player