Sekreti i Beyonce

Beyoncé i ka zbuluar ‘trikat’ për mbajtjen e sekreteve, gjatë një takimi që pati në shkollën e teatrit të arteve vizuele. Këngëtarja e ‘Drunk in Love’ foli për metodën se si i mbajti sekretet për albumin ‘Visual’, edhe pse ajo bëri videospot në vende publike. Beyonce, e cila dukej për mrekulli, e pranon se pjesa…

ShowBiz

22/12/2013 17:00

Beyoncé i ka zbuluar ‘trikat’ për mbajtjen e sekreteve, gjatë një takimi që pati në shkollën e teatrit të arteve vizuele. Këngëtarja e ‘Drunk in Love’ foli për metodën se si i mbajti sekretet për albumin ‘Visual’, edhe pse ajo bëri videospot në vende publike.

Beyonce, e cila dukej për mrekulli, e pranon se pjesa më e vështirë për ta bërë albumin e saj të fundit ishte që ta mbante atë sekret. Bashkëshortja e reperit Jay Z tha ndër të tjera se i gjeti mënyrat e duhura që këngët e saj të mos dëgjoheshin para lansimit të albumit. Dhe, ajo ia doli me sukses.