Schwarzenegger ia kalon të dashurës me biçikletë (Foto)

Arnold Schwarzenegger në shëtitje me biçikletë me të dashurën në Santa Monica.

ShowBiz

03/08/2015 11:14

Ai mund të jetë afër 70 vjet por Arnold Schwarzenegger shkoi shumë larg nga e dashura e tij shumë më e re në një shëtitje me biçikleta në Santa Monica.

Schwarzenegger kishte dalë me terapistin e tij dhe të dashurën 40 vjeçare Heather Milligan .

Si maço që është, 68 vjeçari Schwarzenegger dukej mjaft në formë në një bluzë të gjelbër dhe me pantallona të shkurtra./Klan Kosova.

arnold2 arnol1 Arnold