Sabri dhe Sami Hamiti pësojnë debakël politik

Dikur familja më e fuqishme në Lidhjen Demokratike të Kosovës, ajo e Hamitëve, me në krye akademikun Sabri Hamiti, nuk kanë mundur të fitojnë as në degën e tyre në lagjen Dardania, në zgjedhjet e brendshme në këtë parti.

Lajme

09/05/2015 21:28

Votimet në degën e katërt të LDK-së kanë përfunduar, dhe në një dokument të siguruar nga Indeksonline tregohen detaje të rezultatit zgjedhor.

Sipas këtij dokumenti shihet se humbje te thellë kanë pësuar Sabri Hamiti dhe Sami Hamiti.

Personi që ka fituar më së shumti vota në këtë degë është Frashër Demaj.

Për më shumë shiheni listën më poshtë:

1.Frasher Demaj

 1. Naser Rugova
 2. Valon Murtezaj
 3. Nuredin Ibishi
 4. Hajrullah Ternava
 5. Hykmete Bajrami
 6. Naim Krasniqi
 7. Arben Gashi
 8. Vlora Dumoshi
 9. Petrit Bicaj
 10. Rita Hajzeraj
 11. Fehmi Rexhepi
 12. Bilbil Krasniqi
 13. Alma Lama