Sa janë të sigurta veturat Golf 2?

Vetura është kthyer në një domosdoshmëri në ditët e sotme, andaj duhet që ajo të jetë jo vetëm ekonomike, por mbi të gjitha e sigurt dhe komode.

Auto & Tek

02/02/2022 18:27

Golf 2 është një veturë shumë e përdorur dhe ekonomike, por sa i sigurt është?

Kjo makinë është akoma shumë e përdorur në vendin tonë, dhe njihet për popullaritet të madh.

Në këtë video duket qartë që kjo veturë nuk është aspak e sigurt në raste aksidentesh, kështu që duhet të jeni shumë të kujdesshëm. /Lajmi.net/

YouTube player