S’ ka më 500 euroshe për të fshirë djersën, mahnituni nga standardet e reja të Erik Fullanit (Foto)

Nuk është aspak problem për Erik Fullanin, djalin e ish guvernatorit të Bankës së Shqipërisë, Ardian Fullani që të ekspozojë jetën e shtrenjtë dhe luksoze që bën.

ShowBiz

06/12/2016 21:25

Pas këtyre fotove me makina të shtrenjta, si kjo që Eriko e ka pagëzuar me “Standart”, pushimeve apo dhe luksit të shfrenuar, kushdo i ka harruar ato foto ku Eriku fshinte djersët me 500 euroshe.

screenshot-11_1481053495-6166221