Të Infektuar: 106.022

Të Shëruar: 96.668

Të Vdekur: 2.198

Rruga 6 muajshe: Ky është standardi i të shtruarit asfalt i Shpend Ahmetit (Foto)

17:47 | 3 Maj 2017

Shtresa e fundit e asfaltit mbi rrugën “Muharrem Fejza” është shtruar në gjysmën e muajit nëntor të vitit 2016. Pas gjashtë muajve, rruga është kthyer përsëri në gjendjen e më hershme, plot gropa e plasaritje.

“Tash e tutje, asfalte cilësorë, dhe rrugë më standarde”. Ky është proklamimi i kryetari i Prishtinës, Shpend Ahmeti sa herë i jepet mundësia të flasë para publikut për punët e Komunës. Por, ndërtimi i Rrugës “Muharem Fejza” e dëshmon të kundërtën, shkruan lajmi.net.

Kjo rrugë është rindërtuar në vitin e kaluar dhe sot ngjanë më një punishte pranverore te ndonjë fshati të Prishtinës.

Në këtë rrugë kalojnë shumë mjete të renda, ngase në lagje po ndërtohen disa rrokaqiej.

Dhjetëra banorë thanë për lajmi.net se Komuna nuk duhej t’u kishte dhënë leje të gjitha kompanive ndërtimore, pasi këtë lagje e kanë bërë si të jetë “xhungël”.

Pos dëmtimit të asfalit, rruga është tejet e ngushtë dhe pa trotuare.

“Drejtoria për Investime Kapitale dhe Menaxhim të Kontratave ka intervenuar në rrugën “Muharrem Fejza”, rrugë kjo që ka qenë shumë e dëmtuar. Pasi janë vendosur kabllot e rrjetit elektrik nën tokë, janë bërë të gjitha sanimet e gropave në këtë pjesë të qytetit. Sot, nën mbikëqyrjen e drejtorit Hysen Durmishi, kompania përkatëse ka nisur ta shtrojë edhe shtresën e fundit të asfaltit në këtë rrugë, me ç’rast problemi i kahershëm infrastrukturor në këtë lagje po zgjidhet”, thuhej në njoftimin e Komunës së Prishtinës të datës 16 nëntor 2016. /Lajmi.net/

?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?