Ronaldinho nuk ndalet, kjo është mrekullia e radhës

Goli i mëposhtëm nuk do shumë koment.

Sport

13/11/2017 10:25

Ronaldinho vazhdon të dhurojë mrekulli, përcjellë “Lajmi.net”.

Një gjë të tillë e ka bërë edhe në ndeshjen mes yjeve amerikanë dhe atyre evropianë.

Goli i mëposhtëm nuk do shumë koment. /Lajmi.net/

YouTube player