Roboti gjarpër që mbushë veturën Tesla tmerron të gjithë (Video)

Në dhjetor, themeluesi i Tesla Elon Musk njoftoi se është duke punuar në një veturë inovative mbushëse.

Auto & Tek

07/08/2015 10:24

Tani, kompania ka zbuluar një prototip të çuditshëm duke vepruar – dhe duket sikur të jetë nxjerrë nga një film fanta-shkencor horror.

Videoja është shpërndarë sot nëpër shumë portale botërore, dhe tregon se si ky gjarpër robot e mbushë veturën në mënyrë automatike, transmeton Lajmi.net.

Shikojeni atë: