Risitë e Audi A4 që do të lancohet më 2019-ën

Një Audi A4 i ri do të mbërrijë vitin e ardhshëm përkrah BMW 3 Series dhe Mercedes C-Class,.

Auto & Tek

30/12/2018 17:47

Përgjatë verës, kompania e makinave Audi rifreskoi modelin A4 me një pjesë të vogël të dizajnit dhe pajisjeve të reja standarde, por marka po planifikon një riparim shumë më të madh për ekzekutimin e tij kompakt në 2019, transmeton lajmi.net.

Dizajni i jashtëm i A4 do të ndryshojë drejtpërdrejtë në diçka krejt më të përditësuar, duke i bërë jehonë vëllezërve më të mëdhenj dhe më të rinj të A6 dhe A8.

Audi A4 do të ketë edhe ndryshime në çati dhe mbulesë , së bashku me dritat, llambat e pasme dhe rrotat.

Përtej modifikimeve vizuale, inxhinierët e markës po planifikojnë rishikim në karkasën dhe sistemin suspension.

Këto janë fotografitë ekskluzive të siguruara nga Auto Express. /Lajmi.net/