Rihanna e DiCaprio nuk e pranojnë lidhjen, por jetojnë bashkë!

Pasi që kanë kaluar javë të tëra, Rihanna e Leonardo DiCaprio për herë të parë janë fotografuar bashkë në një ndejë ditëlindjeje, e kjo ka bërë që të mendohet se lidhja e tyre është serioze

ShowBiz

12/03/2015 20:00

Ndonëse nuk pranojnë që kanë lidhje, Rihanna dhe Leonardo DiCaprio siç raportojnë mediat e huaja janë duke jetuar bashkë.

„Rihanna po zhvendoset tek Leonardo. Ai është i ëmbël, i kujdesshëm dhe ia ka liruar hapësirën Rihannës, ajo e ka edhe dhomën në të cilën mund të thith duhan. Transmeton lajmi.net
Ndërkaq këngëtarja 27 vjeçe gjendet në Paris në javën e modës, ndërsa pas kësaj bashkë me DiCapiron planifikon të shkoj në pushim të përbashkët në vendlindjen e saj Barbados. Lajmi.net