Të Infektuar: 8799

Të Shëruar: 4027

Të Vdekur: 249

Renault captur me një imazh të ri

9:25 | 11 Nentor 2014

Crossover Renault captur është  modeli i dytë më i shitur në markën franceze line-up, dhe një top  Model i ri, me disa ndryshime të jashtme të modeleve ekzistuese.

Crossover Renault captur është  modeli i dytë më i shitur në markën franceze line-up, dhe një top  Model i ri, me disa ndryshime të jashtme të modeleve ekzistuese.

Brendësi a e Renalut captur ka pjesë me lëkur si dhe disa pjesë ekskluzive prej mati. Renault captur ka një ekran prej 7 inch, ka nje lidhje me USB dhe nje kamerë mbrapa parkimi. Po ashtu ky model posedon edhe sensorë parkimi.

Renault captur ka rrota prej 17 incha të kromit dhe te detajuara me dy ngjyra. Ky model ka gjashtë ngjyra dhe  janë në dispozicion, me e veçanta është flaka e Kuqe.

Renault captur fillimisht ka një çmim prej 17.495 funtave.