Rektorati i Universitetit të Prishtinës, ‘në vendin e duhur’ (Foto)

Nuk është mjet trasnportues për mallra të universitetit të Prishtinës, por mbanë llogon e tij.

Lajme

27/04/2015 14:36

Një tabelë që thotë  “Universiteti i Prishtinës” REKTORATI dhe logoja e universitetit “Hasan Prishtina” përkrah saj, i ka hyrë në punë një traktoristi në Kosovë.

Por, gjendja në të cilën është katandisur universiteti kryesor publik në vend, më së miri përshkruhet përmes këtij kombinimi. (lajmi.net)

11182184_825723740841724_987730450462985869_n