Ramabajës s’i mjaftojnë studiot kosovare, e lëshon para kohe edhe një të tillë në Shqipëri

Sadri Ramabaja, analisti i afërt me partinë në pushtet, Lëvizjen Vetëvendosje, ka bërë edhe një dalje të stilit të tij nga studiot televizive. Nëpërmjet një video-lidhje në mediumin shqiptar ‘Euronews Albania’, Ramabaja s’e çon deri në fund debatin dhe largohet duke e akuzuar për “agjent të Serbisë” analistin tjetër, Fatmir Shehollin. Ky nuk është veprimi…

Lajme

19/09/2023 18:55

Sadri Ramabaja, analisti i afërt me partinë në pushtet, Lëvizjen Vetëvendosje, ka bërë edhe një dalje të stilit të tij nga studiot televizive.

Nëpërmjet një video-lidhje në mediumin shqiptar ‘Euronews Albania’, Ramabaja s’e çon deri në fund debatin dhe largohet duke e akuzuar për “agjent të Serbisë” analistin tjetër, Fatmir Shehollin.

Ky nuk është veprimi i vetëm i pa hijshëm i Ramabajës nëpër paraqitje televizive.

Momenti kur Ramabaja lëshon studion në Euronews (minuta 09:45):