Qytetet më të bukura të Evropës

Qyteti më i bukur në Evropë? Ndoshta askush nga ju nuk e priste këtë përgjigje, por është Riga, kryeqyteti i Letonisë. Renditja është bërë falë preferencave të përdoruesve të uebfaqes 10Best.com, divizion i ‘Usa Today Travel’. Pas katër javësh votimi, të anketuarit e kanë zgjedhur për fitues këtë qytet. Atë e ndjekin qytet tjera nga…

Lifestyle

27/11/2013 06:00

Qyteti më i bukur në Evropë? Ndoshta askush nga ju nuk e priste këtë përgjigje, por është Riga, kryeqyteti i Letonisë. Renditja është bërë falë preferencave të përdoruesve të uebfaqes 10Best.com, divizion i ‘Usa Today Travel’.

1. Riga – Letoni 2. Bergen – Norvegji 3. Innsbruck – Austri

Pas katër javësh votimi, të anketuarit e kanë zgjedhur për fitues këtë qytet. Atë e ndjekin qytet tjera nga Veriu. Kurse, Evropa e Jugut është prezente vetëm me Dubrovnikun e Kroacisë dhe Santorinin e Greqisë. Në këtë listë speciale çudit mungesa e Parisit.

4. Dubrovnik – Kroaci 5. Chester – Angli 6. Praga – Republika Çeke 7. Budapest – Hungari 8. Santorini – Greqi 9. Venecia – Itali 10. Bruksel – Belgjikë