Të Infektuar: 10419

Të Shëruar: 6058

Të Vdekur: 341

Që metabolizmin ta keni në rregull – konsumoni këto ushqime

9:50 | 11 Qershor 2018

Për trupin dhe mendjen është gjithmonë me rëndësi që edhe metabolizmi të jetë në rregull.

 

Kjo ndodh kur ju bën ushtrime të rregullta, duke bërë gjumin e duhur, por edhe duke pirë shumë ujë.

Janë këto tri gjëra të cilat shpejtojnë metabolizmin tuaj.

Por, këtu nuk përfundon gjithçka.

Më poshtë është lista e ushqimeve që gjithashtu ndihmon në këtë drejtim.

Speca djegës

Drithrat

Brokoli

Supa

Kafeja dhe çaji i gjelbër

Molla dhe pjeshka

Erëza

Agrume

Ushime me kalcium

Arra.