Të Infektuar: 71.908

Të Shëruar: 61.394

Të Vdekur: 1.634

Pse njerëzit kanë filluar të vendosin akull në qafë?

22:37 | 11 Janar 2021

Nëse ju jeni si unë atëherë besoj se ju e përdorni akullin vetëm për ta ftohur pijen tuaj alkoolike. Por të gjithë ne e kemi përdorur atë gabim. Natyrisht që akulli e ftohë pijen tuaj por shumica e njerëzve nuk e dinë përfitimin shëndetësor nga akulli?

Ky sekret ka qenë i ruajtur mjaft mirë, por vënia e akullit në një pjesë të caktuar të qafës mund çuditërisht të ju bëjë të ndiheni më të rinj dhe më energjik. Pika ku fundi i kafkës suaj bashkohet me qafën quhet Feng Fu dhe kjo është pika ku duhet të vihet akulli, shkruan viralthread.com. Me vendosjen e akullit në qafë, trupi juaj përtërihet vetvetiu dhe ju bën të ndiheni plot jetë.

Këto janë disa gjëra që mund t’i bëjë:

Përmirëson gjumin tuaj, Ndreq disponimin tuaj, Shëron sistemin tuaj digjestiv, Ndihmon në lehtësimin e gripeve, Lehtëson kokëdhimbjet, dhimbjet e dhëmbit, Ndihmon në shërimin e sëmundjeve të frymëmarrjes dhe kardiovaskulare, Ndihmon problemet me gjëndra tiroide, Ndihmon ciklin menstrual dhe Përmirëson shëndetin mental.

Një këshillë se si ta gjeni Feng Fu-në: Shtrihuni në stomakun tuaj dhe vendoseni akullin ne qafë, rrini të shtrirë rreth 20 min, nëse nuk keni kohë mund ta mbështillni me një shall, transmeton Lajmi.net.

Qe të jetë më efektiv bëjeni këtë çdo ditë para së të hani mëngjesin dhe në mbrëmje para se të flini. Mos u frikësoni nëse pas 30-40 sekondave do ndjeni një nxehtësi në qafën tuaj sepse është normale.

Sipas mjekësisë tradicionale kineze Feng-Fu nuk mjekohet. Në fakt kjo metodë e kthen trupin në balancin e tij psikologjik, siguron shëndet më të mirë dhe e përtërin trupin. /Lajmi.net