Pse e refuzoi Eliza Dushku intervistën per mediat shqiptare në Mal të Zi ?

Aktorja e njohur Eliza Dushku, e lindur në Boston më 30 dhjetor 1980, me prejardhje nga një familje shqiptaro-daneze. Ajo u bë e njohur me rolin “Faith” në TV serinë “Duffy” dhe nga Tv-serijali “Angel.”

ShowBiz

05/03/2015 22:30

Prindrit e Elizës janë profesorë universiteti, babai është shqiptarë nga Korça ndërsa nëna daneze dhe ligjeron në universitetin e Suffolk-ut në Boston. Ndërkohë Eliza jeton me vëllaun në Los Angels. transmeton portalb

Ajo në kërkesën e studentit Kristjan Dukaj nga Mali i Zi, për një intervistë në gazetën e vetme shqiptare “Koha Javore” përgjigjet kështu:

“ Bëjeni me studentat shqiptarë nëpër botë. Jo me mua, unë jam asgjë. Ata janë e ardhmja e shtetit tonë. Por, ju faleminderit për respektin, të gjitha të mirat. “ lajmi.net

Twitt Eliza Dushku Pse e refuzoi Eliza Dushku intervistën per mediat shqiptare në Mal të Zi ?