Të Infektuar: 1123

Të Shëruar: 847

Të Vdekur: 30

Probleme me yndyrën në flokë? Ja si ta eliminoni atë

17:58 | 10 Prill 2019

Gratë dhe vajzat nuk dëshirojnë që kur dalin për shëtitje flokët t’i kenë të palara, pasi mendojnë që nuk duken bukur.

Kjo tendencë e pastrimit u dëmton më shumë ngjyrën e flokëve që keni, nëse nuk i pastroni shumë shpesh nuk do t’i keni shumë të palara flokët.

Elementi tjetër i cili u mbron flokët është edhe ajo nëse i thani ato me tharëse nga rrënjët deri tek maja.

Posa t’i thani flokët preferohet që të blini një sprej që duhet ta vendosni tek rrënja dhe më pas i bëni masazh që të mos keni yndyrë në flokë.

Sprejin do ta gjeni në dyqane për flokë, transmeton Klan Kosova.