Prizreni inspektohet për ndërtimet

Inspektorët nga Ministria e Mjedisit dhe Planifikimit hapësirorë do të qendrojnë të mërkurën në Prizren.

Lajme

24/04/2018 21:36

Klan Kosovës i është konfirmuar se në vizitë në Drejtorinë e Urbanizimit, ata kanë për ta vlerësuar vendimin e komunës për pezullimin e dhënies së lejeve të ndërtimit që nga shtatori i vitit të kaluar.

Kjo pas ankesave të investitorëve në objekte banimi e biznesi, të paktën sipas shoqatës ESNAF, që i përfaqëson këto kompani.

YouTube player