Të Infektuar: 1052

Të Shëruar: 820

Të Vdekur: 30

Prezantohet Hennessey Camaro i zi me 750 kuaj-fuqi

16:52 | 22 Tetor 2014

Hennessey Camaro ZL1 HPE750

Vetura është madhështore, me 170 kuaj-fuqi më shumë se në modelin ZL1.

Pasi që krijuesi amerikan i veturave, Heenessey Performance nuk e shihte si të fuqishëm modelin e fundit, ka filluar të prezantojë disa modele të reja.

Tani, kompania ka zbuluar projektin e ri të quajtur Hennessey Camaro ZL1 HPE750, transmeton Lajmi.net.

Vetura është mbushur me disa përmirësime në sistemin e karburantit dhe në sistemin e motorit, duke shtuar kështu një sistem të induksionit të ajrit dhe cilindra të rinj.

Kuaj-fuqia e ZL1 është rritur nga 580 në 750 kuaj-fuqi. Detaje të tjera për performancën e veturës ende nuk janë zbuluar, por ajo çfarë është punuar në ZL1 e bënë atë që për 4 sekonda të arrijë një shpejtësi prej 97kmh.

da të arrijë një shpejtësi prej 97kmh.