Poza seksi e re që ka çmendur meshkujt!

9:55 | 28 Nentor 2016

Jeni ngopur me poza të vjetra të njohura mirë për të gjithë? Dëshironi ndryshim, por nuk jeni ithtar i lodrave të seksit apo të gjërave perverse? Atëherë kjo pozë është freski ideale për ju!

Shtrijuni në skajin e krevatit, të tavolinës apo të tavolinës së punës, transmeton Telegrafi.

Nën vithe vendosni një jastëk në mënyrë që më lehtë të ngrini pjesën e poshtme të trupit, pastaj ngrini këmbët në ajër duke i mbajtur të mbledhura.

Sa lart do të ngrini vithet varet nga ju, por mund të mbështeteni edhe në duar.

Partneri juaj qëndron në dysheme mbi ju, por nëse jeni shumë poshtë, le të ulet në gjunjë.

Për stabilitet të mirë le t’ju kapë për këmbë apo për shputa.

Kjo pozë mundëson penetrim të thellë dhe kontroll të plotë të intensitetit.

Këmbët tuaja janë të mbledhura dhe do të thotë që penisin e tij do ta ndieni në masë shumë më të madhe, derisa edhe atij do t’i shtoni sensacionin me hapjen diç më të ngushtë. /Telegrafi/