Porsche 918 Spyder

Porsche 918 Spyder na futi në idenë e një hypercar hibride, ndërsa kjo është një makinë mbresëlënëse, nga hartimi i saj mahnitëse deri të performanca e saj e cila vërtetë ka shkëlqyer.

Auto & Tek

27/04/2015 13:51

918 Spyder tërheq më të mirën e trashëgimisë së Porsche-së, duke i mbajtur të dy sytë në mënyrë të vendosur mbi të tashmen dhe të ardhmen.

Porsche tani ka një qëndrim i ulët i mbështjellur me kthesa të buta. Brenda  918 Spyder nuk është aq e ndryshme nga produktet më të arritshëm të Porsche, 918 spyder në një anë duket si diçka shumë e zakonshme.

Në vend të një motori masiv, të fuqishëm, 918 përdor një kombinim  një motor 4,6 litër V-8, motor kompakt dhe i fuqishëm i cili ka 608 kuaj fuqi, si dhe një sistem hibrid – elektrik që sjell në prodhim total  887 kuaj fuqi. Dy motorët elektrike janë në funksion, një për boshtin e përparmë dhe një për pjesën e pasme.

Çmimi për këtë super makinë është 929 mijë dollar.