Përzierjet më të mrekullueshme të dy fytyrave të famshme që keni parë ndonjëherë (FOTO)

A mund t'ia qëlloni kush janë këta të famshëm?

ShowBiz

22/01/2016 22:44

Në një trend të përzierjes së fytyrave të famshme, ky përdorues i Instagramit padyshim është një mbret.

Ai ka arrritur që t’i bëjë bashkë dy fytyra në mënyrë aq perfekte sa duket se është një person i vërtetë dhe në shumë raste do të keni vështirësi të dalloni tiparet e personazhit të dytë, edhe pse i njihni, transmeton lajmi.net.

Puna që po lavdërohet më së shumtë është bashkimi i fytyrës së Katy Perry dhe Rihanna-s, ndërsa lidhjet që ka bërë janë jo thjesht të rastësishme./lajmi.net