Përfundon ultimatumi dyjavor i opozitës

Më 18 prill opozita i ka dhënë ultimatum Qeverisë që brenda dy javësh të vepron rreth kërkesave të tyre, kërkesa këto që i shprehën përmes protestës.

Lajme

02/05/2015 08:30

Opozita protestoi me kërkesën për t’i thënë stop kapjes së shtetit, institucioneve të drejtësisë, televizionit publik dhe institucioneve tjera.

E për të treguar për veprimet e mëtutjeshme, ata kanë paralajmëruar një konferencë. Aty pritet të bëhet të ditura veprimet e tyre.

Ndryshe, Glauk Konjufca një ditë më parë ka paralajmëruan se veprimet e pushteti nuk do t’i zmbrapsin për t’u organizuar.