Përfundon e qetë protesta në Mitrovicë

Ka përfunduar e qetë dha pa ndonjë incident protesta e nisur pak më herët para ndërtesës së EULEX-it në Mitrovicë të veriut për lirimin e Ivanoviqit.

Lajme

10/08/2015 12:07

Protestuesit me pankarta në dorë dhe me flamuj serbë kërkuan sot lirimin e menjëhershëm të Oliver Ivanoviqit dhe të akuzuarit tjetër Dragolub Delibashiq.