Për 24 orë në QKUK lindën 30 foshnja

Urime nënave që kanë lindur dhe familjeve që janë bërë me fëmijë!

Lajme

30/11/2018 10:48

Në 24-orëshin e fundit në kuadër të Klinikës Obstetrike Gjinekologjike, janë kryer gjithsej 29 lindje, gjithsej 30 foshnja, meqë 1 nënë ka lindur binjakë.

“Nga numri i përgjithshëm i lindjeve, 19 janë të gjinisë mashkullore, 11 femrore, 14 nga lindjet janë me operacione, përderisa 9 nëna kanë lindur për herë të parë”, thuhet në njoftim.

Urime nënave që kanë lindur dhe familjeve që janë bërë me fëmijë! /Lajmi.net/