Të Infektuar: 3703

Të Shëruar: 1946

Të Vdekur: 79

Parlamenti Studentor kërkon që afati i nëntorit të jetë me dy provime

9:10 | 22 Nentor 2019

Parlamenti Studentor ka paraqitur kërkesën tek Administrata e Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina”.

Parlamenti Studentor i është drejtuar me kërkesë zyrtare Administratës së Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina” që afati i nëntorit të jetë me dy provime.

Parlamenti Studentor kërkon që vendimi i Senatit të UP-së të zbatohet nga të gjithë dekanët e njësive akademike dhe udhëheqësit e departamenteve brenda fakulteteve përkatëse të UP-së.