Parakalimi spektakolar i Alonso në Zandvoort, pamje

Fernando Alonso duke qeshur kërkoi një çmim të ri për parakalimin e muajit, në këtë rast për gushtin, për hakimin e dyfishtë që goditi në kthesën 3 të GP holandeze këtë të diele në metrat e parë të Grand Prix. Në një fillim delikat sepse kishte filluar të binte shi, kalorësi asturian kujtoi se në…

Auto & Tek

28/08/2023 10:47

Fernando Alonso duke qeshur kërkoi një çmim të ri për parakalimin e muajit, në këtë rast për gushtin, për hakimin e dyfishtë që goditi në kthesën 3 të GP holandeze këtë të diele në metrat e parë të Grand Prix.

Në një fillim delikat sepse kishte filluar të binte shi, kalorësi asturian kujtoi se në Praktikën e Lirë 2, në lagësht, ai kishte pasur më shumë kontroll për shkak të vijës së brendshme të asaj kthese të brishtë dhe shumë të komplikuar.

Për këtë arsye, ai zgjodhi një linjë që ishte e ndryshme nga pjesa tjetër dhe që e bëri atë të përfundonte parakalimin e Albonit dhe gjithashtu të linte Russellin pas në pikën më të vështirë të qarkut dhe në të cilën shumë kalorës kishin vuajtur gjatë fundjavës për shkak të mungesa e kapjes.